fbpx

"Сервіс Авто" обіцяє встановити в Івано-Франківську паркомати

Суспільство 15:41, 20.08, 2014

Директор комунального підприємства ТЦ "Сервіс Авто" Андрій Строїч обіцяв підготувати на наступне засідання виконавчого комітету проект рішення встановлення паркоматів в Івано-Франківську.

Про це він заявив на засідання виконкому міської ради.

"На вересень готується проект рішення щодо залучення компанії, яка готова за власні кошти встановити необхідну кількість паркоматів на договірних умовах", – сказав Строїч.

Взамін компанія просить надати місце під паркомати та звільнити її від орендної плати. За словами директора ТЦ "Сервіс Авто", ця угода дозволить зекономити місту приблизно 1,5 млн гривень.

Андрій Строїч зазначив, що від 2011 року підприємство сплатило до міського бюджету 2,129 млн гривень. Зокрема, минулого року доходи "Сервіс Авто" становили 1,889 млн гривень, видатки на утримання підприємства – 1,268 млн гривень, паркувальний збір надійшов до бюджету у розмірі 568 тис. гривень.

Нагадаємо, прокуратура Івано-Франківська встановила, що всі 30 платних майданчиків для паркування в Івано-Франківську функціонують з грубим порушенням правових вимог, а кошти за послуги за користування майданчиками стягують незаконно. Всупереч постанові Кабінету Міністрів, на жодному паркувальному майданчику балансоутримувачами не встановлені паркомати чи в’їзні/виїзні термінали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: