fbpx

Що потрібно знати про термобілизну

Суспільство 14:01, 13.02, 2019

Для активного і комфортного відпочинку в зимовий період важливою річчю в гардеробі є термобілизна.

Це не просто нижня білизна, а білизна, яка виконує декілька важливих функцій. Перш за все основна її задача полягає у відведенні вологи, що утворюється на тілі людини під час руху. Таким чином, термобілизна не зберігає тепло і не відповідає за функцію обігріву, але завдяки тому, що відбувається відведення вологи, людина відчуває тепло. Дуже важливо вірно підібрати термобілизну на https://extremstyle.ua/ru/catalog/termobele, щоб вона виконувала основні свої функції, а вам було зручно.

 

Критерії вибору термобілизни

Отже, як правильно зробити свій вибір. Все дуже просто: потрібно враховувати наступні рекомендації:

  • визначити ціль використання термобілизни;
  • проаналізувати кліматичні умови, в яких ви будете перебувати;
  • правильно підібрати відповідний розмір.

Найефективніша та термобілизна, котра щільно прилягає до тіла і при цьому не викликає ніякого дискомфорту під час руху. Тому в цьому випадку купувати таку річ на розмір менше чи більше не потрібно.

 

Види термобілизни

Сучасна термобілизна виготовляється з різних натуральних та синтетичних матеріалів: все залежить від її виду. Наприклад, це може бути термобілизна:

  • теплозбергіаюча: в основі вовна, бавовна;
  • вологопоглинаюча: домінуючими є штучні матеріали (поліпропілен, поліамід, поліестер);
  • гібридна: комбінація вовни з поліамідом.

Наприклад, річ з поліпропілену найкраще підходить для активного відпочинку на свіжому повітрі. Це найкраща білизна для лижників, альпіністів, для людей, які займаються зимовими видами спорту. Якщо ви проживаете в суворих кліматичних умовах, то єдиним правильним рішенням для вас стане термобілизна з 100% натуральної вовни. Саме вовна виконує функцію гарного обігріву.

Щоб ваша річ якомога довше служила, важливо ознайомиться з правилами догляду за нею. Наприклад, деякі речі не дозволяється прати в машині, щоб не зіпсувати їх властивостей. Цей момент потрібно обов’язково враховувати.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: