fbpx

Щодо франківських посадовців відкрито майже 60 кримінальних проваджень, – Марцінків

Суспільство 11:15, 19.02, 2018

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у щотижневому ефірі у Facebook з мешканцями міста прокоментував кримінальне провадження щодо розкрадання бюджетних коштів на реконструкції озера.

"Таких кримінальних проваджень є надзвичайно багато. І якщо б ми реагували на всі… Тобто є 58 різних кримінальних проваджень, і перевірки відбуваються", – розповів Руслан Марцінків.

Марцінків порадив дочекатися завершення розслідування і прогнозує, що все буде добре.

"Так, є труднощі. Тому що роками ніхто не робив таких проектів. Є труднощі з виконанням робіт. Але я думаю, що все у кінцевому результаті буде гаразд. А мені хочеться, щоб там була бігова доріжка, сучасне освітлення, місце для моржування, лавочки, тобто, щоб все працювало справді для громади", – сказав Марцінків.

Нагадаємо, у квітні минулого року "Івано-Франківськавтодор" став переможцем тендеру на реконструкцію озера, хоча конкуренти пропонували ціну на роботи, нижчу на 1,5 млн грн. 

За даними системи YouControl, "Івано-Франківськавтодор" заснували у 2012 році Андрій Шуневич, Володимир Височанський та Ігор Возний.

Кінцевим бенефіціаром та генеральним директором ТзОВ "Івано-Франківськавтодор" є Андрій Шуневич. Фірма, наближена до керівництва міської партії "Свобода", роками отримує багатомільйонні підряди на ремонт доріг в Івано-Франківську.

Як писав КУРС, раніше слідчі отримали дозвіл суду на доступ та вилучення документів, що стосуються капітального ремонту пішохідної зони з влаштуванням велодоріжки навколо міського озера в Івано-Франківську. Документи мають вилучити у Департаменті житлової, комунальної політики і благоустрою та субпідрядників ТОВ "Івано-Франківськавтодор", які виконували роботи на озері.

Також суд надав надав слідчим Нацполіції дозвіл на тимчасовий доступ до інформації про рух коштів на рахунках ТОВ "Івано-Франківськавтодор" у період з 1 січня 2017 по 30 січня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: