fbpx

Шевченко звільнив керівника Громадської приймальні через перевищення повноважень

Політика 08:19, 27.05, 2015

Народний депутат Олександр Шевченко звільнив керівника своєї Громадської приймальні у Івано-Франківську Руслана Скуповського, а лист, що його той надіслав в управління освіти міста, назвав "ексцесом виконавця".

До Івано-Франківського міського управління освіти і науки надійшов лист з Громадської приймальні народного депутата Олександра Шевченка про те, що у кожній школі Франківська на останньому дзвонику, 29 травня, має бути присутній представник нардепа, який скаже вітальне слово та вручить дітям сертифікати на оздоровлення. Крім того, в управлінні освіти мають визначити найлояльнішу і найцікавішу школу для зйомки сюжетів, які тиражуватимуться у ЗМІ.

В прес-службі нардепа назвали цей лист "ексцесом виконавця" і зазначили, що Олександр Шевченко жодних вказівок, про які йдеться в листі, не давав.

Відповідь нардепа з цього приводу оприлюднили у соцмережі Фейсбук, інформує Репортер.

"Жодних вказівок того змісту, про що йдеться в листі пана Скуповського, я не давав. Хочу також повідомити, що за неадекватні дії з сьогоднішнього дня Р. Скуповський звільнений з посади керівника моєї Громадської приймальні", – йдеться в повідомленні Олександра Шевченка.

Також нардеп висловлює вдячність ЗМІ, які оприлюднили вказаний лист, та просить вибачення в громади за неадекватні дії колишнього посадовця Громадської приймальні Руслана Скуповського.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: