fbpx

Школярі з Краматорська відвідали Прикарпатський університет

Суспільство 12:51, 23.01, 2018

Група старшокласників загальноосвітньої школи №4 м. Краматорськ Донецької області завітала днями до Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Викладачі, аспіранти та студенти провели для гостей цікаву та різноманітну навчально-освітню програму на базі науково-методичного центру "Університет обдарованої дитини", який діє при Науковому парку "Прикарпатський університет".

Розпочалася мандрівка із зупинки "Цікава фізика". У навчальних лабораторіях фізико-технічного факультету школярам продемонстрували низку фізичних цікавинок та провели за допомогою приладів ряд експериментів. Також діти взяли участь у тематичній інтелектуальній грі "Clever game". Далі старшокласники поринули в атмосферу традицій різдвяних свят під час участі в майстер-класі "Різдвяна листівка побажань". Вони власноруч виготовили святкову листівку та записали на ній свої побажання для рідних, передає прес-служба ПНУ.

Школярі з Краматорська також побували на занятті в лабораторії з робототехніки, де вчилися працювати на апаратній платформі Arduino. Найактивніші із гостей провели з командою університету гру в баскетбол.

На завершення зустрічі для краматорських старшокласників та їх наставників фахівці факультету туризму провели пізнавальну екскурсію музеями та пам`ятними місцями центральної частини Івано-Франківська. 

"Візит до університету був цікавим і пізнавальним для наших дітей. Вони дізналися багато корисного та збагатили свої знання. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю", – поділилися враженнями педагоги із Краматорська.  

Зазначимо, що група дітей м. Краматорськ Донецької області перебували на Прикарпатті в рамках проекту "Міжнародна зелена школа", який активно діє на території с. Космач Косівського району. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: