fbpx

Школярі з Києва та Одеси прибрали біля Писаного Каменю. ФОТО

Суспільство 17:17, 02.07, 2016

У рамках проведення еколого-освітніх заходів у відпочинкових дитячих таборах спеціалісти відділів рекреації та науки НПП "Верховинський" провели еколого-освітній захід з учасниками всеукраїнських курсів із комп'ютерного програмування, що удосконалювали свій фаховий рівень на базі Верхньоясенівської загальноосвітньої школи.

Акцію під назвою "Чистий ліс – чисте повітря" провели біля геологічної пам’ятки природи "Писаний камінь", яка приваблює багаточисельних туристів і відпочивальників. Однак прилеглу територію навколо унікальної пам’ятки природи постійно забруднюють недобросовісні відвідувачі. Тому збирання сміття і побутових відходів, у якому слід відзначити активність школярів, стало дуже доречним, інформує прес-служба НПП "Верховинський".
 
Спеціалісти парку роз’яснили дітям важливість збереження чистоти навколишнього середовища, лісових галявин і масивів, особливо у місцях відпочинку. Школярі, а це здебільшого мешканці міст Києва та Одеси, з великим зацікавленням милувалися унікальною гірською природою й поділилися незабутніми враженнями від побаченого.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: