fbpx

Школярі та вчителі з Рожнятівського району отримали нагороди від Юрія Дерев’янка. ВІДЕО

Суспільство 19:30, 05.06, 2018

Кожна талановита дитина заслуговує не лише на повагу, а й відзнаку. У Рожнятові відбулось нагородження школярів, які стали призерами обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів та змагань. Ось вже кілька років поспіль тутешня молодь отримує разові стипендії від Всеукраїнського Благодійного Фонду народного депутата України, одного з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрія Дерев'янка. За свою працю нагороди отримують й місцеві педагоги.

"Найбільше багатство для кожного вчителя – його розумні і талановиті діти. Ми в них вкладаємо душу, знання, розум. Наші діти – це майбутнє незалежної України", – говорить вчитель початкових класів Світлана Дубровна. 

"В нашої держави є майбутнє. Просто потрібно прагнути цього, хотіти стати кимось. А не просто сидіти і розповідати про те, що там краще, а в нас гірше. Необхідно  старатись, щоб і в себе було добре", – каже учениця Нижньострутинської загальноосвітньої школи Олена Мацун.  

Справжньою несподіванкою для активістів партії РУХ НОВИХ СИЛ цьогоріч стало те, що в нагородженні не взяли участі учні з новоствореної Брошнівської ОТГ. Тамтешнє керівництво відділу освіти пояснило це тим, що не потребує грошових винагород. 

Голова Всеукраїнського Благодійного Фонду Юрія Дерев'янка, депутат Рожнятівської районної ради від "РУХУ НОВИХ СИЛ" Володимир Грабовецький переконаний, що ні діти, ні вчителі до цього ніякого стосунку не мають. 

"І у будь-який спосіб я так чи інакше відзначу їх нашими нагородами. Ми здійснюємо таке нагородження уже багато років поспіль. І мене це здивувало. Але я не звертаю уваги на думку влади, яка за великим рахунком не спроможна самостійно задовольнити усі потреби шкільної освіти. А це і матеріальне забезпечення, і гідні зарплати вчителям, техпрацівникам школи", – говорить Грабовецький.

Тим часом керівництво Рожнятівського району усіляко підтримує такі нагородження.

"Коли до нас приїжджає хтось з подарунками – я завжди радий. Тим більше, коли це робить депутат райради Володимир Грабовецький, якого я поважаю. Дякую також Юрію Дерев’янку за те, що він кожен рік підтримує нашу молодь", – говорить голова Рожнятівської районної ради Василь Рибчак.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: