fbpx

Шторм в горнятку води, - депутат облради про скандал з бітумною установкою у франківському аеропорту

Політика 06:43, 21.08, 2015

Депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк висміяв "передвиборчу істерію" і маніпуляції довкола бітумної установки "Скорзонери" в Івано-Франківському аеропорту.

Скандал довкола об`єкта в аеропорту, який міський голова Віктор Анушкевичус і франківські "свободівці" необгрунтовано назвали асфальтним заводом, на думку Юрія Романюка, є "штормом у горнятку води". 

– Політиканство, голий популізм, передвиборча істерія, агресивний дилетантизм, маніпуляції, інсинуації, відверта брехня, жадоба влади і "бабла" – все це супровідні похідні висмоктаного з пальця конфлікту навколо датської найсучаснішої установки – приготування бітумної емульсії в місті Івано-Франківську, для реконструкції покриття перону і руліжних доріжок в концесійному аеропорту та покриття вулиці Набережної в місті Івано-Франківську. Установка найсучасніша, відповідає всім екологічним вимогам ЄС, а не СРСР, тимчасова, яка через 2 тижня після використання за призначенням буде (і повинна була бути) демонтована, для мобільного супроводження ремонту доріг міжнародної траси в напрямку від Івано-Франківська до Львова, – написав Юрій Романюк на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, сьогодні на сесії обласної ради вимагатимуть розірвати договір концесії аеропорту зі "Скорзонерою".

– З таким відношенням до використання найсучасніших ноу-хау в ремонті доріг ми всі знову обернемося в КНДР та РФ! А датчани, бельгійці, німці, поляки будуть користуватися технологіями використання бітумної емульсії на своїх автобамах, а ми залатувати ями цеглинами і скошеною травою! А випромінювання мобілок не шкодять часом вашому мозку? – риторично запитує депутат. 

Як повідомляв КУРС, "Скорзонера" погодилася перенести бітумну установку з території летовища. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: