fbpx

Швидка заявка онлайн на кредит – ключ до вирішення фінансових проблем

Економіка 14:31, 23.01, 2019

Зручна і швидка у заповненні заявка – беззаперечна перевага для тих, хто оформлює кредит через інтернет. Заповнюється форма онлайн 24/7 на сайті vashagotivochka.

Стаття присвячена оформленню заявки на позику. Де, як і що для цього необхідно – відповіді отримаєте після прочитання. 

У "Ваша Готівочка" кожен клієнт візьме кредит миттєво. Таку можливість надає швидка заявка, яка оформляється онлайн всього лише за кілька хвилин.

Інтернет відкрив перед людьми чимало нових можливостей, які зробили життя комфортнішим. Кожна з галузей ставала технологічнішою, враховуючи фінансову. Наприклад: якщо раніше фінансові послуги надавали тільки банки або приватні особи, і виключно готівкою, то сьогодні кредитування зробило величезний крок вперед і кардинально відрізняється від того, що було буквально кілька років тому. Сьогодні популярні мікрокредитні компанії й онлайн кредитування. І це не дивно: комфортне оформлення, мінімум вимог і лояльне ставлення до позикоодержувачів.

Однією з компаній, яка без зволікань і завищених вимог надає моментальні кредити, є "Ваша Готівочка". Мікрокредитор має велику кількість стаціонарних відділень по всій території України, а також надає миттєві позики через інтернет. Після прочитання статті ви дізнаєтеся, як оформити позику у "Ваша Готівочка.

 

Оформлення онлайн кредиту: що важливо знати?

Сьогодні отримати гроші дуже просто: компанія "Ваша Готівочка" пропонує відкрити позику на прозорих і гнучких умовах. Для того, щоб клієнти могли отримати гроші не виходячи з дому, був створений спеціальний інструмент  швидка заявка онлайн на кредит, для заповнення якої достатньо лічених хвилин. Безумовний плюс у тому, що для цього не потрібно заздалегідь збирати стоси документів, вказувати телефон родича, робити фото з паспортом або карткою банку, щоб компанія могла переконатися у правдивості даних. Мінімальні вимоги, встановлені "Ваша Готівочка", полягають у наступному:

  • вік кредитоодержувача має варіюватися в межах 18-70 років;
  • банківська картка має бути зареєстрована на ім’я позичальника і мати логотип VISA або MasterCard;
  • персональні дані мають бути вказані коректно.

Нічого складного, погоджуєтеся?

"Ваша Готівочка" пропонує наступні умови:

  • перший кредит під 0%;
  • суму від 200 до 7000 гривень;
  • час оформлення позики – 15 хвилин.

Таким чином, позикоодержувач всього лише заповнює швидку заявку онлайн на кредит, і одразу після її розгляду необхідна сума переказується на рахунок. Впродовж наступних 16 днів клієнт може користуватися наданою позикою, після чого повернути гроші або продовжити кредитний період. Якщо позика потрібна на менший період, то можна буде погасити її достроково.

 

"Ваша Готівочка" – моментальні кредити 24/7

Детально ознайомившись з умовами кредитування у компанії, залишилося тільки розібратися, як заповнюється швидка заявка онлайн на кредит і яка вірогідність позитивного рішення за нею.

Отже, перед тим як оформити заявку на сайті "Ваша Готівочка", спочатку необхідно вибрати умови (суму і період користування) й зареєструватися. Після того у персональному кабінеті на сайті заповнити форму заявки, у якій вказати наступну інформацію:

  • паспортні дані;
  • індивідуальний податковий номер;
  • особисті контакти (мобільний номер, адресу електронної пошти);
  • реквізити пластикової картки.

Після того як швидка заявка онлайн на кредит буде відправлена у компанію, під час її розгляду платоспроможність або кредитний рейтинг клієнта перевірятися не будуть  тільки правдивість вказаної інформації. Саме тому підтвердження заявок у "Ваша Готівочка"  99%. Після отримання рішення за заявкою грошові кошти будуть переказані миттєво.

Цілодобове оформлення кредиту  це, беззаперечно, необхідна послуга. Хай що б сталося, отримати безготівкову позику від "Ваша Готівочка" ви зможете завжди 24/7!

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: