fbpx

Сільська рада Чукалівки запропонувала військовослужбовцям землю біля цвинтаря

Суспільство 15:15, 23.02, 2016

Сільська рада села Чукалівка Тисменицького району вирішила виділити 14 військовослужбовцям земельні ділянки біля кладовища та назвати новостворену вулицю іменем Героїв АТО.

Про це йшлося на комісії з питань аграрної політики та земельних відносин.

Землевпорядник сільської ради Антон Терешкун розповів, що сільрада для того, щоб знайти землю для воїнів, зверталася в Держсанепідемслужбу з проханням зменшити санаторну зону до кладовища і отримала позитивну відповідь.

"Тому що на час звернення учасниками АТО землі запасу не було ні грама! – виправдовується Терешкун. – Для того, щоби задовольнити учасників АТО, ми написали листа, і нам дозволили скоротити санітарно-охоронну зону до 100 метрів. У цій частині дали по шість соток заявникам, бо більше не мали".

Втім, заступник голови обласної ради Ольга Галабала відзначила, що сільський чиновник говорить неправду.

"Коли спілкувалися з вашим сільським головою по телефону при учасниках АТО, то він через півгодини видзвонився і сказав, що у вас є 5-6 земельних ділянок вільних у центральній частині села,  зауважила Галабала. – Давати землю учасникам АТО біля цвинтаря як мінімум неетично. А називати вулицю Героїв АТО – це взагалі…"

До кінця місяця, за словами Галабали, голова сільради пообіцяв знайти решту ділянок для військовослужбовців.

"Якщо б до вас хтось прийшов і сказав "я вам даю 10 тисяч доларів", ви б знайшли? Я думаю, що знайшли б",  дорікнула заступник голови облради землевпоряднику Чукалівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: