fbpx

Скалічена вітчимом 7-річна дівчинка з Галича залишилася без допомоги. ФОТО

Суспільство 21:50, 09.11, 2015

Допомоги небайдужих людей потребує Аліна Глухова з Прикарпаття. Співмешканець її матері так побив дівчинку, що вона втратила слух, зір та мову.

"І не кажіть, що Ви не чули! Бо про цю дитину, яку жорстоко скалічив вітчим, б'ючи голівкою до серванту, волали всі телеканали! Учора ми провідали маленьку, їй потрібна допомога! Дитина позбавлена належного їй лікування. У неї катастрофічна ситуація з ніжками, їх починає крутити! Дитина не проходить належних реабілітацій, які має проходити кожні три місяці, бо всім начхати! Вона повністю осліпла, і її єдина комунікація із світом – слух не обстежений!"  написали в соцмережі Фейсбук представники благодійної організації "Майбутнє України".

"Іванофранківці! Звертаємося до кожного з вас! Підніміться, знайдіть тих ортопедів, неврологів, нейрохірургів, знайдіть той реабілітаційний центр, який зобов'язаний дитину-інваліда лікувати кожні три місяці безкоштовно! Я знаю, у вас є хороші та небайдужі люди, які зможуть допомогти бабусі добитися належного лікування для її знедоленої онучки. 
Від Алінки відвернулися рідні мама та тато, відвернулися рідна тітка та родичі, її кинули на самотік лікарі, у неї на весь світ є тільки бабуся. Дитина цілими днями лежить у сирій та холодній кімнаті, їй потрібне не тільки тепло кімнати, але і наше з Вами! І найголовніше! ДИТИНА ПРОБУЄ ВСТАВАТИ! Вона хоче і з належним лікуванням зможе сісти! Будь ласка, почуєте мене та допоможіть дитині.
Якщо нам не вдасться налагодити зв'язок із Івано-Франківськом, де дитині по закону належить все необхідне безкоштовно, ми заберемо маленьку у Чернівці, де є чудовий реабілітаційний центр, спеціалісти та ортопеди, але тоді бабусі доведеться просити Вашої допомоги у коштах",  звернулися до прикарпатців волонтери з Буковини.

Читайте також: Покращити стан дівчинки може особлива реабілітаційна терапія за кордоном

Бабуся з дівчинкою живуть у Галицькому районі. 

"Потреби Алінки: поглинач вологи або осушувач повітря для кімнати, програвач для СД дисків (щоб дитина могла слухати музику та займатися аудіотерапією). Памперси шістка. Теплі колготи (1,40-45 см). Теплі спортивні костюми та махрові піжами, тепле одіяло. В Алінки є братик Владик, 6 років, та сестричка Саша, 11 років. Їм потрібно все!"  зазначили волонтери. 

Телефон волонтера: Чернівці 0502436971 Марта
Івано-Франківськ +380 (50) 929 99 11 Христина

Свого часу лікування Аліни Глухової оплатив БХФ "Карітас". Завдяки благодійній фундації "Люди в потребі" (Німеччина) БФ "Карітас Івано-Франківськ УГКЦ" має можливість допомогти людям, які в силу різних життєвих обставин опинилися у складному становищі.

Для посилок  м. Галич, Склад №1, вул. Коновальця, 4 а, отримувач Кузьма Анна Петрівна 096-562-54-47 обо Кузьма Ігор (син бабці) 097-975-32-14

Допомогти можна тут  Приватбанк № картки 5168757239933882, отримувач Кузьма Анна Петрівна

Телефон бабусі дівчинки 096-562-54-47  Кузьма Анна Петрівна.

 

 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: