fbpx

Скандальній франківській порушниці таки доведеться сплатити штраф, – Міхалець

Суспільство 11:15, 09.02, 2016

Патрульні Івано-Франківська готові до суду з блондинкою-порушницею, яка вчора облаяла поліцейського і пригрозила йому звільненням з роботи.

Вчора, 8 лютого, на вулиці Грушевського білий "Nissan Juke" порушив правила дорожнього руху.

Як з'ясувалося, за кермом авто була франківчанка Дана Орленко  дружина засновника скандальної фірми "Транскомсервіс плюс" Володимира Орленка.

Жінка поводилась агресивно, погрожувала поліцейським звільненням та пообіцяла судитися з ними.

Начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець повідомив кореспонденту Фіртки, що патрульні готові до судового розгляду, а штраф порушниці таки доведется сплатити.

"Вчора була складена постанова, яку Дана Сергіївна відмовилася підписувати, – розповідає Дмитро Міхалець.  Ця постанова буде надіслана їй на пошту, і якщо порушниця не сплатить штраф, справу буде передано до суду. Але, звісно, вона може оскаржити постанову в тому ж суді".

Крім того, дружина франківського бізнесмена звинувачує копів у застосуванні фізичної сили.

"На відео чітко видно, як патрульні запропонували залишатись їй в автомобілі. Фізичної сили ніхто не застосовував, просто притримували двері, щоб вона не виходила, а конфліктувати з нею ніхто не хотів. Якщо потрібно, то повне відео з місця події буде оприлюднено в суді,  це не проблема", – зазначив Дмитро Міхалець.

Про компанію Орленків "Трансокмсервіс плюс" ще три роки тому писала місцева преса. 

"Мешканка Івано-Франківська Галина Паньків стала жертвою будівельної афери. Жінка купила дві квартири, за адресою Гаркуші, 23 у ТзОВ "Транскомсервіс плюс". "Будинок мав бути зданий в експлуатацію у 2010 році і не зданий дотепер, – розповідає пані Галина. – Сьогодні я зайшла продивитися на свої квартири, до одної з них взагалі доступу нема, а в іншій – роблять ремонт". З’ясувалося, що квартиру продали ще раз – іншим людям. Другий власник не підозрював, що квартира продана. Галина Паньків звернулася з заявами до правоохоронних органів.

Крім того, за інформацією "ГК", об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Гражда", що по вул. Гаркуші, 19, позивалося до фірми "Транскомсервіс плюс" про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, де будувався будинок №23. Вищий господарський суд України підтвердив постанову Львівського апеляційного суду, який скасував право на будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Гаркуші, 23. Тож будинок, в якому фірма двічі продала одні і ті ж квартири одночасно різним покупцям, споруджений незаконно.

Нагадаємо, що декілька тижнів триває конфлікт між керівництвом "Трансокомсервіс плюс" та мешканцями будинків по вул. Гаркуші, №27 А і №29, до яких фірма має намір приєднати новобудову по вул. Гаркуші, №27 та заблокувати в’їзд до цих будинків.

За даними ДП "Інформаційно-ресурсний центр", засновниками підприємства "Транскомсервіс плюс" є Орленко Володимир Анатолійович та Орленко Діна Марківна. Статутний фонд фірми становить всього 37,5 тис. гривень",  писав Галицький кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: