fbpx

Скандальну будову на Короля Данила нарешті засипали

Суспільство 16:04, 01.04, 2015

Фундамент незаконної новобудови на вулиці Короля Данила комунальникам нарешті вдалося засипати. Нагадаємо: усі попередні рази забудовник активно перешкоджав діям комунальників.

Ще у 2011 році Господарський суд Івано-Франківської області зобов’язав забудовника звільнити земельну ділянку та повернути її місту. Забудовник цього не робив, тому в кінцевому результаті засипати котлован доручили Управлінню житлово-комунального господарства, пише Галицький кореспондент

Комунальникам уже півроку не вдавалося зрівняти незаконну забудову із землею, бо забудовник перегороджував під’їзд до котловану автівками та всіляко перешкоджав діям комунальників. Правоохоронці не змогли допомогти комунальникам.

Історія триває з 2010 року. Маючи дозвіл на облаштування зупинки з магазином, забудовник вирив величезний котлован, самовільно збільшивши ширину та довжину забудови. Це викликало обурення мешканців будинку №11-а. Люди вважали будову під своїми вікнами незаконною і побоювалися, що там запросто може вирости 9-поверхівка. Дозвіл на будівництво оформлений на підприємця Миколу Білусяка, втім, місцеві ЗМІ стверджують, що реальним забудовником є екс-депутат міськради Роман Дорожівський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: