fbpx

Снайпер з РФ розповів, скільки коштує голова українця

Політика 15:07, 24.05, 2014

Затриманий СБУ під час спроби перетину російсько-українського кордону громадянин Росії виявився снайпером. Під час допиту він розповів, скільки отримував за одного вбитого українця.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У відомстві поінформували, що іноземця затримали прикордонники 21 травня ц. р. на залізничній станції «Харків-Пасажирський» під час спроби перетину кордону.

«У ході додаткового контролю було з'ясовано, що 39-річний громадянин РФ є снайпером і брав участь у військових діях на території Чеченської Республіки», — йдеться у повідомленні.

Під час допиту слідчими СБУ затриманий розповів, що за завданням російської спецслужби прямував до східних областей України для участі в незаконних озброєних формуваннях і перед від'їздом до України пройшов детальний інструктаж у Ростові-на-Дону.

«За свою «роботу» він мав отримати винагороду: за вбивство рядового українського військовослужбовця — 100 доларів США, за офіцера — 1000 доларів, а після повернення ще 2000 євро», — повідомили в СБУ.

 

 

Служба безпеки України внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо скоєння громадянином Російської Федерації злочину, передбаченого ч. 1 ст. 114 Кримінального кодексу України.

Наразі іноземець під вартою. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: