fbpx

Снятинці передали адресну допомогу прикарпатським бійцям в зоні АТО

Суспільство 11:40, 31.07, 2014

За дорученням голови Снятинської районної державної адміністрації Дмитра Дякура представники РДА доставили військовослужбовцям у зону АТО найнеобхідніші речі.

"Підтримка краян,  які на собі відчувають увесь тягар  ведення військових дій, є одним із основних завдань, яке необхідно вирішувати. Задля допомоги військовим керівництво районної державної адміністрації та районної ради організувало допомогу, до якої долучилися практично всі громади району, приватні підприємці та просто люди доброї волі", – зазначають у Снятинській райдержадміністрації.

У результаті спільної благодійної акції було зібрано адресну допомогу прикарпатським воїнам. Важливим є те, що ми змогли доставити їм засоби індивідуального захисту (бронежилети, берці, каски та тепловізори), зазначається у повідомленні РДА.

Серед усього зібраного вантажу було досить багато індивідуальних пакунів, які для вояків сформували рідні та односельчани.

Бійці, які перебувають у зоні АТО, висловили щиру подяку за надану допомогу усім, хто долучився до її зібрання та доставки.

Голова райдержадміністрації Дмитро Дякур висловив щиру вдячність небайдужим жителям району за допомогу воїнам-землякам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: