fbpx

Сьогодні поліція отримала повідомлення про вибухівку у 5 аеропортах України

Суспільство 20:58, 24.11, 2017

Правоохоронцям надійшли повідомлення про замінування аеропортів "Київ" Жуляни, "Бориспіль", "Дніпро", "Івано-Франківськ" та "Вінниця"

Про дзвінки, які надійшли на державне підприємство "Антонов", а також в аеропорти, повідомив сьогодні ввечері спікер Нацполіції Ярослав Тракало, передають "Українські новини".

За його словами, вибухових предметів за результатами перевірки в аеропортах "Вінниця" та "Дніпро" не виявили. На інших об'єктах тривають перевірки. 

В усіх випадках після повідомлень евакуювали пасажирів аеропортів. 

КУРС писав, що в аеропорт Івано-Франківська зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що його заміновано.

Нагадаємо, 10 листопада також надійшли повідомлення про замінування 10 українських аеропортів та одного розважального закладу, в тому числі аеропорту в Івано-Франківську.. Як з'ясувалося, реальної загрози вони не становили.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років. Проводяться досудові розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: