fbpx

Сьогодні у Франківську попрощаються з родиною Гордієнків, які трагічно загинули від чадного газу

Суспільство 07:40, 02.01, 2018

Прощання відбудеться в Будинку смутку.

Про те, де і як франківці зможуть провести в останню путь сім'ю Русани і Вогнедара Гордієнків із дітьми, повідомив брат загиблої Гордій Остапович. 

2 січня о 18.00 у Будинку смутку (вул. Ребета, 3) відбудеться прощання з Русаною, Вогнедаром, Ївгою, Озаром, Веданою та Тівер. 

"Завтра на 18 годину. Івано-Франківськ, вулиця Льва Ребета, в будинку скорботи. Ті, хто ще не знають або ще сприймають лише як чутки:

Так, моя сестра Русана, її чоловік Вогнедар і мої племінники Івга, Озар, Ведана й Тивер вже не з нами. Й так – вони не християни, тому прощання буде відбуватись без традиційних… символів та текстів. І так – вони бажали бути не похованими, а кремованими, тому попри всі здивування і несприйняття будемо йти згідно їхньої волі. 

Тому в останню їхню подорож ми збираємо їх з вказаного місця у вказаний час", – повідомив Гордій. 

Нагадаємо, 30 грудня в будинку по вулиці Січових Стрільців виявили тіла шістьох людей. Четверо дітей та двоє дорослих найімовірніше отруїлися чадним газом. Пізніше стало відомо, що від чадного газу в будинку на Січових Стрільців загинула родина Оксани (Русани) і Сергія Гордієнків.

Ймовірною причиною передноворічної трагедії в будинку по вул. Січових Стільців, де загинули семеро мешканців, став новий газовий котел у сусідній квартирі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: