fbpx

Сьогодні відбулася друга сесія пробного ЗНО

Суспільство 19:35, 09.04, 2016

У суботу, 9 квітня, регіональні центри оцінювання якості освіти провели пробне зовнішнє незалежне оцінювання з математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, іспанської, французької та російської мов.

Після виконання тестових робіт усі учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання отримали інформаційні бюлетені з правильними відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів, інформує Оsvita.ua.

Інформацію щодо способів визначення результатів пробного тестування буде розміщено на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти у розділі "Особистий кабінет учасника ПЗНО".
Результати ПЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів.

Як відомо, основна сесія ЗНО розпочнеться вже наступного місяця – 5 травня відбудеться тестування з української мови і літератури. ЗНО з математики буде проведено 11 травня, а з історії України  13 травня.

З метою підготовки до тестування використовуйте сервіс zno.osvita.ua, що містить найбільшу базу тестових завдань та надає можливість дистанційної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: