fbpx

Сонячну електростанцію потужністю 35 кВт змонтовано в Драгомирчанах. ФОТО

Суспільство 11:27, 08.06, 2018

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® змонтувала домашню мережеву сонячну електростанцію, що працює за "зеленим" тарифом, в селі Драгомирчани Тисменицького району Івано-Франківської області.

Станція потужністю 35 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу її надлишків за "зеленим" тарифом (вартістю 0,18 євро за 1 кВт*год до 2030 року).

1

Довідково: Переваги сонячних електростанцій.

Сонячна електростанція (СЕС) є надійною інвестицією з метою збільшення власного прибутку, ефективніша, ніж звичайний банківський депозит. Краще вкладати гроші в реальні речі, що будуть працювати і приносити свій дохід, незважаючи на ситуацію в країні. 

Сонячна енергетика – це найрозвинутіший бізнес, прибуток від якого гарантовано державою в Законі України "Про електроенергетику". Слід знати, що за виконанням цього закону стежить не лише Україна, а і ряд міжнародних організацій. 

Сонячна електростанція – ефективний спосіб зберегти гроші від інфляції, адже при будівництві сонячної електростанції гроші інвестують у гривні, а отримують дохід від продажу електроенергії в "жорсткій" прив'язці до курсу євро. 

2

Сонячна електростанція працює повністю автоматично, не потребує додаткового технічного персоналу та значних витрат на обслуговування, отже, не відволікає власника від основної діяльності господарства. Додатковим стимулюючим фактором стало прийняття механізму стимулювання галузі через "зелений" тариф, завдяки якому привабливість сонячних електростанцій в Україні вийшла на новий рівень.

При будівництві мережевої сонячної електростанції використано в Дрогомирчанах 125 сонячних панелей Amerisolar AS-6P30 280, автоматика змінного струму ETI та мережевий трифазний інвертор HUAWEI Sun 2000 – 33 KTL-A.

3

4

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® пропонує: сонячні електростанції для дому "під ключ", що працюють за "зеленим" тарифом. Отримати консультацію або придбати обладнання можна за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: