fbpx

Сотні франківців попрощалися із Володимиром Чорноусом. ФОТО

Суспільство 14:31, 22.11, 2017

Сьогодні в Івано-Франківську попрощалися зі старшим викладачем Івано-Франківського юридичного інституту Національного університету "Одеська юридична академія", екс-депутатом Івано-Франківської міської ради Володимиром Чорноусом.

Як писав КУРС, Володимир Чорноус помер у понеділок, 20 жовтня, під час гри у баскетбол.

Попрощатися з Володимиром Чорноусом до міського "Будинку смутку" прийшли сотні мешканців міста. Серед них рідні, друзі, студенти, депутати Верховної Ради, Івано-Франківської міської і обласної рад.

"Він завжди ставив перед собою великі цілі, мав великі амбіції, багато досягнув. Всюди, де доводилось працювати, його любили та поважали. Він намагався щось змінити, змінити ставлення до політики, він любив своє місто. Він любив приїхати до храму на велосипеді, лишити його поруч і піти на службу, і помер на майданчику під час улюбленої гри в баскетбол", – сказав у своїй проповіді священик.

Довідка:

Народився 23 квітня 1967 року в місті Івано-Франківську У 1995 році закінчив Львівський державний університет ім. І. Франка (спеціальність «Правознавство», кваліфікація: спеціаліст-юрист). У 2003 році з відзнакою закінчив Всеукраїнську школу молодіжних лідерів (спеціальність «Управління молодіжною організацією», кваліфікація: бакалавр).

У 2005 році закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (спеціальність «Державна служба», кваліфікація: магістр).

У 2005 році з відзнакою закінчив Івано-Франківський національний університет ім. В. Стефаника (спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура», кваліфікація: спеціаліст).

Володимир Чорноус працював в ІФТУНГ, відтак в Прикарпатському  національному університеті ім. В. Стефаника, а з 2008 року – в Івано-Франківському факультеті Національного університету «Одеська юридична академія».

Був депутатом Івано-Франківської міської ради попереднього скликання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: