fbpx

Соцслужби повернуть франківчанці дитину, яку вона на дві доби залишила без нагляду

Суспільство 18:01, 01.11, 2016

1 листопада працівники ювенальної превенції повторно обстежили умови проживання сім'ї, де в суботу знайшли малолітню дівчинку та помістили до лікувального закладу.

Під час відвідування мама дитини перебувала вдома, а в квартирі було чисто та прибрано. Тепер працівники служби у справах дітей будуть вирішувати питання про доцільність повернення дитини матері. Про це у Фейсбуці повідомила начальник сектору ювенальної превенції ГУ обласної поліції Алла Бойчук. 

"Надіємось, що мати зробила правильні висновки і надалі створить належні умови для проживання та розвитку дитини. А працівники поліції систематично перевірятимуть виконання матір'ю обов’язків щодо дитини", – написала Алла Бойчук.

Нагадаємо, 29 жовтня працівники поліції знайшли в одній з квартир дівчинку 2015 року народження, яку мама залишила без догляду. В квартирі були антисанітарні умови проживання, відсутні продукти харчування та чистий одяг для дитини. Дитину помістили у дитячу лікарню для обстеження, а відносно матері склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 КУпАП (неналежне виконання обов'язків щодо виховання дітей) та направили матеріали на розгляд суду. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: