fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спеціальна комісія з'ясує, хто обкрадав прикарпатських військових

Спеціальна комісія з'ясує, хто обкрадав прикарпатських військових

12:06, 12.06, 2014

Розпорядженням голови Івано-Франківської ОДА створено спеціальну робочу комісію з перевірки порушень тендерних закупівель для матеріального забезпечення п'ятого батальйону. До комісії увійшли представники обласної прокуратури, військової прокуратури, представники військкомату, громадських організацій та члени депутатських фракцій обласної ради.

Робоча комісія повинна виявити можливі зловживання при закупівлі і комплектації п’ятого батальйону.

"У будь-якій ситуації треба пробувати побачити правду. Коли на сесію обласної ради приносять військову форму і кажуть, що це форма, в яку одягають військовослужбовців п’ятого батальйону, а командування батальйону говорить, що в принципі не закупляли таку форму, – це схоже на підставу, – говорить голова ІФОДА Андрій Троценко. Коли говорили про берці і те, що вони розпадаються на другий тиждень, – це правда, у батальйон зайшла одна недійсна партія берців, буквально через пару днів представники житомирської фабрики, яка виготовляла берці, приїхали і забрали цю партію".

Якщо хоч хтось попробував заробити або вкрасти копійку з цільового фонду, ми знайдемо цих хлопців, де б вони не були, обіцяє Троценко.

  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: