fbpx

Спецпризначенці в масках уночі обшукали Городенківську міськраду. ФОТО

Суспільство 10:50, 28.09, 2018

Під час обшуку спецпризначенці КОРД, працівники управління захисту економіки та обласної прокуратури вилучили зі службових кабінетів Городенківської міської ради документи і особисті речі.

Про обшуки у Городенківській міськраді у мережі Фейсбук повідомив Федір Туз. 

"Все нормально, просто "поверхневий огляд по-новому"… Або як з нульовим рейтингом виграти вибори… Получиться?" – написав Туз.

Виконуючий обов'язки міського голови Городенки Любомир Музичка у коментарі КУРСу розповів, що після завершення вчорашньої сесії в міську раду висадилися правоохоронці  представники прокуратури області, управління захисту економіки та спецпризначенці КОРДу в масках. Пояснили, що розпочинають слідчі дії і що такі можуть тривати до 8 годин поспіль. Завершили обшуки в службових кабінетах працівників міськради близько 2 години ночі. 

"Вилучили документи і особисті речі",  сказав Музичка. 

З чим був пов'язаний обшук, що саме розшукували правоохоронці і чиї кабінети їх зацікавили, посадовець розповісти відмовився. "Не можу розголошувати!"  аргументував він. 

Любомир Музичка вважає, що дії правоохоронців мають політичний підтекст, а їхня активність пов'язана із наближенням виборів.

На сьогоднішній ранок міська рада Городенки працює у звичному режимі. 

В УЗЕ повідомили, що триває робота в одному з кримінальних проваджень, завданням слідчих дій в Городенківській міськраді було вилучити певні документи. 

За джерелами КУРСу, йдеться про земельні питання. 

Нагадаємо, вчора відбувся обшук в офісі обласної Служби автомобільних доріг  вилучили документи починаючи з 2011 року 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: