fbpx

"Стадіон так стадіон": Порошенко відповів на виклик Зеленського щодо дебатів. ВІДЕО

Політика 08:25, 04.04, 2019

Президент України Петро Порошенко опублікував відеозвернення на своїй сторінці у Фейсбук, в якому погодився на дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійському".

Як писав КУРС, кандидат у президенти Володимир Зеленський викликав Петра Порошенка на дебати перед ще не оголошеним другим туром президентських виборів. Зеленський закликав Петра Порошенка провести дебати на НСК "Олімпійському" та дав на роздуми 24 години.

"Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте, будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила.

Але стадіон так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу", – відповів Петро Порошенко.

Національна суспільна телерадіокомпанія України має технічну можливість провести трансляцію зі стадіону "Олімпійський", але зазначає, що наразі це не можна назвати дебатами.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на прес-службу телеканалу.

На Суспільному посилаються на положення Центральної виборчої комісії про проведення дебатів від 2014 року. В ньому зазначено, що дебати проводять у студії (кімнаті) національного мовника. "Тому зараз слово за ЦВК. Якщо вони приймуть нове положення, в якому виключать цю норму, тоді дебати можливі. Якщо ні – то це буде шоу, або дискусія, але не дебати", – пояснюють у прес-службі.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: