fbpx

Стало відомо про нову тактику фальсифікації виборів на Прикарпатті

Політика 22:03, 06.07, 2016

Від громадських активістів стало відомо про нову тактику фальсифікації виборів на Прикарпатті. Про це заявив народний депутат Ігор Мосічйук.

Після ї вчорашньої заяви народного депутата щодо, заздалегідь спланованого, зриву виборів у 85-му виборчому округу на Івано-Франківщині (Калуський, Рогатинський, частина Галицького районів) перші засідання провели та розпочали роботу 123 дільничні виборчі комісії зі 166. На момент його заяви свої перші засідання змогли провести лише 7 комісій.

"Коли я пообіцяв, що поставлю це питання на особистий контроль, я отримав безліч телефонних дзвінків з повідомленнями про масові заміни у персональному складі дільничних виборчих комісій, тільки 5 липня, таких замін було 374. Це додатково підтверджує про зміну тактики, щодо плану фальсифікації виборів. Замість їх зриву, підставних членів дільничних виборчих комісій (ДВК) від технічних кандидатів у депутати (загальна кількість членів ДВК яких становить 50 %), стали заміняти на «своїх», аби в день виборів мати керовані комісії", – написав у Фейсбуці Ігор Мосійчук.

Політична реклама

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: