fbpx

Стали відомі обставини пожежі в пасажирському потязі "Івано-Франківськ – Київ"

Суспільство 09:45, 06.07, 2015

Вчора о 21.20 в ОКЦ У ДСНС в області поступило повідомлення про те, що між станціями Бурштин та Ходорів біля с. Тенетники Галицького району горить машинне відділення поїзда "Івано-Франківськ – Київ".

Про це повідомляє КУРС із посиланням на Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Івано-Франківської облдержадміністрації.

На місці події рятувальники встановили, що біля с. Тенетники на перегоні Бурштин  – Букачівці 93 км 5 пікет горить машинне відділення дизельного тепловоза 2М62-1158 пасажирського поїзда № 219 "Івано-Франківськ  – Київ" Львівської залізниці. Машиністи поїзда до прибуття ДПРП м. Бурштин в складі відділення на 1- АЦ відчепили тепловоз від вагонів та намагались погасити пожежу первинними засобами пожежогасіння. На гасіння пожежі було подано 1 ствол "Б" з послідуючою заміною на 1 ГПС-600.

О 22.30 пожежу локалізували, о 22.52 – ліквідували. Пасажирів не евакуювали. Потерпілих немає.

Після опівночі (00.25) поїзд продовжив рух згідно з маршрутом до станції Ходорів, де відбулась заміна тепловоза на інший. Причина пожежі та збитки встановлюються. Затримка руху поїзда склала 3 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: