fbpx

Стан доріг Тисмениччини перебуває на постійному контролі керівництва району

Суспільство 18:49, 24.06, 2014

Голова Тисменицької РДА Микола Зелінський під час наради зі своїми заступниками та керівником служби автомобільних доріг області запевнив, що питання утримання і ремонту доріг завжди перебуває на постійному контролі в керівництва району.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Тисменицької РДА, стан автомобільних доріг Тисменицького району обговорювали під час наради у голови РДА Миколи Зелінського за участі першого заступника Володимира Заника, заступника голови РДА Івана Когуча, керівника служби автомобільних доріг області «Івано-Франківське ДЕУ» Василя Іщенка та сільського голови Павлівки Івана Вацеби.

Тема доріг, особливо їх утримання і ремонту, є завжди актуальною та перебуває на постійному контролі в керівництва району. Практично в кожному населеному пункті вона звучить гостро, адже дороги чи то загальнодержавного, чи комунального та місцевого значення не в найкращому стані. Як, у міру можливостей, покращити дорожнє покриття шляхом проведення ямкового ремонту, куди в першу чергу скерувати дорожньо-експлуатаційну службу та як допомогти із матеріалами і пальним, обговорювали в ході наради.

Серед населених пунктів, де роботи слід проводити першочергово, Микола Зелінський назвав ті, в яких заключено договори щодо виконання робіт з ремонту доріг та здійснено передоплату. Важливим є той факт, що керівництвом району досягнуто домовленості із підприємцями щодо надання гравійно-піщаної суміші для проведення ремонтних робіт дорожньою службою.

Також учасники наради торкнулися проблемних питань дорожнього господарства у Павлівці, зокрема ремонтних робіт трубчатого моста та його довколишньої території, небезпечної ділянки на одному із місцевих шляхів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: