fbpx

"Стоматолог-різник" намагався розправитись із колишнім хлопцем своєї коханої, але тому вдалося втекти

Суспільство 13:58, 17.06, 2015

Підозрюваний в жорстокому умисному вбивстві двох осіб Ігор Вуйців через ревнощі нападав із ножицями на ще одного чоловіка. То був колишній коханець співучасниці злочинів.

В Івано-Франківському міському суді відбулось чергове слухання у справі підозрюваного у жорстокому вбивстві двох людей Ігоря Вуйціва та його співучасниці Юлії Бойко. Обвинувачена розповіла, що, окрім двох здійснених убивств, в Ігоря Вуйціва були наміри стосовно ще одної особи – її колишнього співжителя Дмитра Р.

За словами обвинуваченої, з Дмитром Р. вона зустрічалась і проживала разом з 2003 по 2009 рік. Відколи почала стосунки з Ігорем Вуйцівим, стосунки з екс-хлопцем не підтримувала.

В середині вересня 2014 року (між першим і другим вбивством) зранку Ігор Вуйців зателефонував до Дмитра Р., щоб той прийшов до нього. "Наскільки мені відомо, щоб той віддав Ігорю якісь гроші. Я цього не чула, але під час слідчих дій почула це від слідчого,  зазначила Бойко.  Коли Дмитро прийшов, Вуйців закрив за ним двері. Дмитро сказав, що йому треба повертатися на роботу. Вуйців його покликав в ту частину кабінету, де в нього стоїть обладнання, стоматологічне крісло. Взявши ножиці, почав за ним бігати. Він зачепив Дмитра ножицями біля носа і біля ока. Дмитру вдалося відкрити двері, вибігти і втекти".

За її словами, Ігор Вуйців сказав начебто жартома: "Можеш не спішити, ти прийшов на свій похорон", а на його обличчі була посмішка.

Адвокат обвинуваченого запитала Юлію Бойко, чи підтримувала вона інтимні стосунки з Дмитром Р. після того, як почала зустрічатися з Вуйцівим.

"Інтимні стосунки… Можна сказати, що Ігор особисто запросив його до нашого ліжка",  відповіла підсудна.

Вона сказала, що інтимні стосунки були кілька разів. Зізналася, що кілька разів заходила до Дмитра Р. та залишалась на ніч. Окрім цього, користувалася його комп’ютером. Через соцмережу спілкувалася з колишньою дівчиною Вуйціва Анною Д. Бойко стверджує, що раніше вони переписувалися усього кілька разів. Вбивство вона почала обговорювати з Анною після того, як Ігорю було оголошено про підозру.

Адвокат Вуйціва прочитала повідомлення від Юлії Бойко, адресоване Анні Д. від грудня 2013 року, у якому вона запитувала, як вбити Ігоря. У січні 2014 року Юлія Бойко нанесла Ігорю Вуйціву ножове поранення в шию. Каже, що таким чином захищалась від нього. Як повідомлялось раніше, він неодноразово піднімав на неї руку у стані алкогольного сп'яніння. Це був один із таких випадків. Внаслідок поранення Вуйціву тоді наклали 12 швів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: