fbpx

Студент з Прикарпаття Арсен Вітрецький виграв вокальний бій у "Голосі країни". ВІДЕО

Стиль життя 14:19, 19.03, 2018

20-річний студент 4-го курсу Івано-Франківського медичного університету Арсен Вітрецький продовжить боротьбу у шоу "Голос країни" після вокальних боїв, де він переміг опонентку Меріем Герасименко.

Арсен Вітрецький та Меріем Герасименко з команди Джамали виконали пісню Hozier (Take Me To Church).

"Арсен у цій пісні мені сподобався більше, але тільки тому, що мені здається, вона йому більше підходить", – сказав Потап.

Тренерка Джамала підтримала прикарпатця і дала йому шанс продовжити боротьбу у наступному етапі.

Як писав КУРС, Арсен Вітрецький пройшов "сліпе прослуховування" на телешоу "Голос країни", де обернув до себе трьох суддів. Хлопець обрав команду Джамали. 

Арсен очікував, що вагітна тренерка буде досить строгою під час підготовки до вокальних боїв. Однак все вийшло навпаки. Він також поділився, чому не склалися відносини з опоненткою на вокальних боях Меріем Герасименко. 

"Я зі своєю унікальністю, думаю, що буду все ж таки проходити далі. Я прийшов сюди з душею, щоб реально донести посил – повернімо справжню музику назад, справді чуттєву, таку, яка заставляє ридати чи злитися, яка йде з душі", – розповів Арсен Вітрецький.

Читати також: "Його відданість співу справді вражає" – франківець Арсен Вітрецький готується до батлів в шоу "Голос країни"

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: