fbpx

Четвертокурсник ІФНМУ став чемпіоном України з гирьового спорту серед студентів

Спорт 20:52, 26.03, 2019

У Дніпрі відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед студентів. Чергову перемогу здобув студент четвертого курсу Івано-Франківського національного медичного університету, майстер спорту міжнародного класу Олександр Шваб.

У лютому Олександр встановив новий рекорд України у ваговій категорії до 70 кг  97 підйомів у поштовху довгим циклом (дві гирі по 24 кг).

Змагання у Дніпрі відбувалися під егідою Міністерства молоді і спорту України. Олександр Шваб боровся у ваговій категорії до 68 кг. У поштовху довгим циклом (дві гирі по 32 кг) він показав результат 53 підйоми і з великим відривом здобув перемогу, інформує прес-служба ІФНМУ.

"Змагатися було дуже непросто, адже я поїхав на змагання без свого тренера, а в такій ситуації ставлення суддів до спортсмена зовсім інше. Не було кому збоку мене підтримати, допомогти чи щось підказати, – говорить Олександр Шваб. – Все-таки я усвідомив, скільки праці ми вклали під час підготовки до цих змагань, сконцентрувався, опанував емоції та показав найкращий результат у своїй вазі".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: