fbpx

Студенти та викладачі ІФНМУ змагатимуться у вокальному батлі

Культура 11:55, 30.11, 2015

10 грудня уперше в історії медуніверситету відбудеться незвичайний конкурс "Пісня для двох", де учасниками стануть пари з викладачів і студентів. Команди змагатимуться у вокальних батлах.

За першість боротимуться у номінаціях: українська народна пісня, українська лірична пісня, зарубіжна пісня, повідомляє прес-служба ІФНМУ.

Також глядачі зможуть визначити найбільш оригінальну пару і присудити приз глядацьких симпатій. Організовує проект Студентський парламент.

Як розповіли організатори, аби вибрати учасників з-поміж студентів, довелося провести не один кастинг. Кажуть, формували пари, опираючись на відповідність голосів, зовнішності, темпераменту тощо.

Чоловіки-викладачі, які беруть участь у конкурсі, мірятимуться вокальними талантами не вперше, адже всі вони належать до університетської чоловічої хорової капели "Сурма". Жінок-викладачів представить Віра Бойчук, яка звикла виступати на урочистостях і святах вишу як солістка.

Змагатимуться п'ять пар.

Пара №1: асистент кафедри загальної практики, сімейної медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини Віра Бойчук та студент 2-го курсу стоматологічного факультету спеціальність "Стоматологія"Арсен Вітрецький.

Пара №2: доцент кафедри медичної інформатики, медичної і біологічної фізики Богдан Яворський та студентка 4-го курсу медичного факультету, спеціальність "Лікувальна справа" Вікторія Понюк.

Пара №3: заслужений працівник фізичної культури і спорту України, доцент кафедри фізичного виховання та здоров'я Ярослав Остафійчук і студентка 6-го курсу медичного факультету, спеціальність "Лікувальна справа" Наталія Яців.

Пара №4: лікар-реаніматолог в МДКЛ Тарас Гроссберг і студентка 2-го курсу медичного факультету, спеціальність "Лікувальна справа" Христина Буняк.

Пара №5: головний енергетик університету Ярослав Дуфенюк і студентка 1-го курсу медичного коледжу, спеціальність "Стоматологія ортопедична" Тетяна Буркацька.

Конкурс відбудеться у четвер, 10 грудня, в "Pasage Gartenberg" о 19.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: