fbpx

Справа Михайлової: потерпілий заявив до винуватиці ДТП цивільний позов на 60 тисяч

Суспільство 09:58, 26.10, 2018

В Івано-Франківському міському суді продовжився розгляд справи Тетяни Михайлової, яка у березні 2017 року збила трьох людей та втекла з місця аварії. Жінку обвинувачують у порушенні ПДР та залишенні в небезпеці потерпілих.

Нагадаємо, 31 березня 2017 року на вул. Криховецькій позашляховик BMW X5 на великій швидкості перетнув подвійну лінію, виїхав на зустрічну смугу і збив трьох людей, серед яких патрульний поліцейський, і втік з місця аварії.

За кермом автомобіля була 33-річна франківчанка, підприємець Тетяна Михайлова. Коли її затримали патрульні, жінка поводилась агресивно та лаялась. Згодом її освідчили на вміст алкоголю в крові. Тест виявився позитивним – 1,85 проміле, а водійка визнала, нібито випила 50 грамів коньяку, святкуючи перемогу на тендері.

А 23 липня 2017 патрульні повторно затримали Тетяну Михайлову, яка в стані алкогольного сп'яніння кидалася під автомобілі на вулиці Сахарова та нападала на працівників наркодиспансеру. На порушницю склали три адмінпротоколи.

27 жовтня 2017 року прокуратура передала до суду справу про обвинувачення Тетяни Михайлової у ДТП на Криховецькій.

Сьогодні судове засідання розпочалося з допиту потерпілих. Степан Гіна розповів, що 31 березня 2017 року до нього зателефонував знайомий Сав'як, сказав, що потрапив у ДТП, і попросив забрати машину. 

"Приїхав я, приїхала поліція, оформляли ДТП. Пройшло 30-40 хвилин після того, як приїхала поліція, і тут хлопок – і ми лежимо всі на землі. У Сав'яка пішла кров з рота, носа, я хотів йому помогти, але не зміг. Чув, що хтось сказав, що це було БМВ, більше нічого не пам'ятаю", – сказав потерпілий.

Гіна додав, що у момент наїзду стояв спиною, автомобіля, того, що наїхав, не бачив. Внаслідок ДТП мав перелом ноги. 

Також Степан Гіна заявив цивільний позов на відшкодування 60 тисяч гривень моральної шкоди. За його словами, друзі Михайлової відшкодували йому 31 тисячу гривень, а це навіть не половина коштів, які він витратив на лікування.

Завершити допит потерпілого Гіни судді та прокурори не змогли, оскільки чоловіку від хвилювання стало зле. 

Спочатку головуюча суддя зробила перерву у засіданні, але згодом перенесла допит Степана Гіни на наступне засідання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: