fbpx

Суд призупинив рішення міськради, яке дозволяє житлову забудову на Харчосмаковій фабриці

Суспільство 12:58, 08.12, 2016

Івано-Франківський адміністративний суд задовольнив клопотання про забезпечення позову у справі міської прокуратури про скасування рішення міської ради, яким депутати дали дозвіл ПАТ "Івано-Франківська харчосмакова фабрика" на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під житлову забудову.

Нагадаємо, сьогодні розпочався розгляд справи, у якій прокуратура оскаржила в суді рішення міськради, що дозволяє житлову забудову на Харчосмаковій фабриці.

Позивач, представник прокуратури, подав клопотання про забезпечення позову – вимагав призупинити рішення Івано-Франківської міської ради від 8 липня 2016 року про надання дозволу ПАТ "Івано-Франківська харчосмакова фабрика" на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,68 у районі вулиць Крайківського, Макогона, Промислової.

Якщо не зупинити дію рішення, наголошував проурор, у процесі розгляду справи Харчосмакова фабрика може завершити виготовлення проекту землеустрою і передати його на сесію Івано-Франківської міської ради.

Протиправність рішення, обґрунтовував прокурор, є очевидною і полягає у порушенні порядку та термінів надання дозволів. 

Суд розглянув клопотання про забезпечення позову і задовольнив його. Відтак дія рішення Івано-Франківської міської ради від 8 липня 2016 року у частині 11 додатку 1 призупинена.

Також суд розглянув клопотання представника відповідача (міської ради – кор.) про залучення ПАТ "Івано-Франківська харчосмакова фабрика" третьою стороною у справі на стороні відповідача без заявлених самостійних вимог. Клопотання своїм листом підтримало підприємство. Прокур не заперечував проти долучення Харчосмакової фабрики до судового розгляду. Суд задовольнив це клопотання. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: