fbpx

Суд заблокував процес вимкнення аналогового телебачення в Україні, – ЗМІ

Суспільство 11:47, 01.09, 2018

Концерну РРТ та Нацради тимчасово заборонено вчиняти будь-які дії, що ведуть до відключення аналогового телебачення.

В Україні судовою постановою Сарненського районного суду, винесеною 30 серпня, заборонено Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення вчиняти будь-які дії, пов'язані із припиненням використання технології аналогового телебачення, пише "Детектор медіа" із посиланням на генерального директора Концерну РРТ Петра Семерея.

Визначення винесено у забезпечення позову, який подала громадянка України Надія Мизюрко проти Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та Концерну РРТ. Позивач просить суд визнати за нею право на одержання інформації через аналогове телевізійне мовлення та зобов'язати Нацраду та Концерн РРТ забезпечити їй доступ до отримання інформації через аналогове ТВ.

Разом із позовом Мизюрко подала заяву про забезпечення позову, яку задовольнив 30 серпня суд. Своєю постановою суд зупинив дію норми про припинення використання радіотехнології аналогового телевізійного мовлення у Плані використання радіочастотного ресурсу України, затвердженому постановою Кабміну.

Крім того, Концерну РРТ заборонено вчиняти будь-які дії, пов'язані з припиненням використання радіотехнології аналогового телевізійного мовлення. Що стосується Нацради, то їй заборонено приймати будь-які рішення, пов'язані з припиненням використання радіотехнології аналогового телевізійного мовлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: