fbpx

Суд заборонив міськраді затверджувати детальний план території на Галицькій, 201

Суспільство 13:56, 21.12, 2016

Івано-Франківський міський суд заборонив Івано-Франківській міській раді приймати будь-які рішення щодо затвердження детального плану території на вулиці Галицька, 201.

Так, міська рада на наступній сесії мала затвердити ДПТ на вулиці Галицька, 201. За цією адресою 8 липня цього року міська рада дала дозвіл на відведення земельної ділянки державному підприємству ВО "Карпати" площею 8,5097 га для обслуговування адміністративно-виробничих будівель та споруд. Втім, на засіданні депутатської комісії з питань містобудування та земельних віносин, яка відбулася 20 грудня, головний архітектор міста Дмитро Нижник повідомив, що суд заборонив міськраді вчиняти будь-які дії щодо цієї ділянки.

Як йдеться в ухвалі суду від 14 грудня, причиною заборони став позов до суду про визнання недійсним рішення міської ради від 8 липня 2016 року, яким затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки державному підприємству ВО "Карпати" площею 8,5097 га на вул. Галицькій, 201 для обслуговування адміністративно-виробничих будівель та споруд. Позивач Андрій Стус мотивував позов тим, що він є власником виробничих приміщень за адресою вул. Галицька, 201 та 201/4, землю під якими міськрада віддала ВО "Карпати".

Заборона суду на затвердження детального плану території на вулиці Галицька, 201 діятиме до винесення рішення по суті справи.

"Оскарження ухвали не зупиняє її виконання та не перешкоджає подальшому розгляду справи", – йдеться в ухвалі суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: