fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суд зобов’язав Городенківську центральну районну лікарню розрахуватися зі службою охорони

Суд зобов’язав Городенківську центральну районну лікарню розрахуватися зі службою охорони

10:43, 30.09, 2014

Управління державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області звернулось до господарського суду з позовом до Городенківської центральної районної лікарні про стягнення заборгованості в сумі 3 202,88 гривень.

Між Управлінням державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області та Городенківською центральною районною лікарнею укладено договори  централізованого спостереження технічних засобів сигналізації.

Сторонами погоджено, що оплата здійснюється замовником щомісячно до 10 числа поточного місяця на умовах попередньої оплати.

В судовому засіданні представник позивача зазначив, що відповідач в порушення умов договорів за період серпень-листопад 2013 року неналежно виконував взяті на себе за договорами зобов'язання (в частині оплати за надані послуги охорони). Як наслідок, борг відповідача перед позивачем становить 3 202,88 грн.

Представники лікарні до суду не з'явилися.

Суд встановив, що позивач тричі звертався до відповідача з претензіями щодо погашення суми заборгованості. Однак лікарня відповіді на претензію не надала, суму боргу не сплатила.

Господарський суд Івано-Франківської області задовольнив позов та зобов’язав Городенківську центральну районну лікарню відшкодувати державній службі охорони заборгованість в розмірі 3 202,88 гривень та сплатити 1 827 гривень судового збору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: