fbpx

Суд зупинив рішення атестаційної комісії щодо звільнення першого заступника поліції у Надвірній

Суспільство 18:37, 01.08, 2016

Івано-Франківський окружний адміністративний суд ухвалою від 25 липня зупинив рішення Атестаційної комісії №8 ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області Василя Струка щодо звільнення першого заступника начальника Надвірнянського відділу поліції.

Так, 14 липня атестаційна комісія прийняла рішення про невідповідність першого заступника начальника Надвірнянського відділу поліції Василя Струка займаній посаді та рекомендувала його звільнити зі служби в поліції.

Струк не погодився із рішенням комісії та оскаржив його у суді. На його думку, висновок комісії містить ознаки протиправності, а переатестація була проведена з грубим порушенням вимог чинного законодавства.

"Позивач вважає, що звільнення на підставі незаконного рішення (висновку) Атестаційної комісії №8 Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області призведе до призначення на його посаду іншої особи, що в подальшому ускладнить та унеможливить захист порушених трудових прав та законних інтересів", – йдеться в ухвалі суду.

Суд ухвалив зупинити рішення комісії щодо звільнення Струка до остаточного винесення рішення у справі.

Таким чином, суд вважає за необхідне дію оскаржуваного рішення (висновку) зупинити до ухвалення рішення по справі.

"Оскарження ухвали не зупиняє її виконання, а також не перешкоджає подальшому розгляду справи",  йдеться в ухвалі Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: