fbpx

Справа Коцаби: свідки обурені його відеороликом проти мобілізації

Суспільство 14:37, 03.06, 2015

В Івано-Франківському міському суді продовжився розгляд справи скандального блогера Руслана Коцаби. Сьогодні суд має допитати свідків.

З восьми свідків в суд з'явилися четверо. Першим допитали колишнього активіста "Правого сектору" Андрія Монташевича. Той відзначив, що в жодних стосунках із обвинуваченим не перебуває.

"Мені з фронту зателефонував син і сказав подивитись, що у нас там робиться. Я побачив заклики Руслана не йти воювати, відмовлятися від мобілізації і звернувся в СБУ. За словами сина, люди на фронті були обурені такими виступами Коцаби", – сказав Монташевич.

Другим свідком виступив журналіст Тарас Майстришин.

"Обвинуваченого знаю заочно з 88 року, знаю його батька. Коли я побачив заяву Руслана, що він не бачить там російських військ, мене вона обурила. У мене там воюють родичі і дають зовсім іншу інформацію. Якщо у мене у руках пензель, то не означає, що я художник, якщо про Руслана там пише преса, то це не означає, що він журналіст. Він показав неправдиву інформацію про події на Сході. Якщо ти обізвався журналістом, то говори правду", – говорить свідок.

Читайте також: Коцабу на нари, Монтян до пари: у Франківську продовжився судовий розгляд справи Руслана Коцаби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: