fbpx

Світ побачила збірка поезій Оксани Граб'юк

Культура 14:52, 25.09, 2017

Завдяки благодійному фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" побачила світ книга прикарпатської письменниці. "Намисто Долі" – дебют Оксани Граб’юк. На презентацію видання прийшли шанувальники поезії авторки, її друзі та близькі.

“Завдяки благодійному фонду Олександра Шевченка вийшли друком уже більше сотні книг. В основному, місцевих авторів. Оскільки ми підтримуємо талановитих прикарпатських авторів, яким зазвичай через брак коштів важко донести своє слово до читача”, – каже помічник-консультант народного депутата України Олександра Шевченка Андрій Сторожук.

Оксана Граб’юк народилась на Бойківщині в мальовничому селі Цінева. Дитинство та юність минули, як звичайно: школа, коледж, інститут. Після закінчення вишу працювала бухгалтером в Рожнятівському відділі культури. Доля склалась так, що згодом переїхала на Косівщину, звідки родом чоловік. Разом з ним виховує донечку. Писати почала ще зі школи – були вірші, оповідання, есе. Більш серйозно почала писати поезію недавно.

“Так і народилась моя збірка “Намисто Долі”, яка побачила світ завдяки підтримці народного депутата Олександра Шевченка. В збірку увійшло понад 150 творів на різну тематику. Є вірші про кохання, про родину, про Україну, багато поезій написано про сьогодення, про світ, що нас оточує, про Бога. У своїх віршах я хочу донести людям, що світ прекрасний, що все в ньому закономірно і чудово створено Творцем”, – зазначила Оксана Граб’юк.

До речі, зараз авторка готує до друку другу книгу. Цього разу – з прозою.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: