fbpx

Світовий Конґрес Українців закликав НАТО допомогти Україні захистити територію

Політика 15:39, 18.06, 2014

Світовий Конґрес Українців (СКУ) закликає НАТО і його країни-члени запропонувати військову допомогу Україні, щоб вона могла подолати зухвалу ескалацію агресії і терористичні дії Росії.

Про це УНН повідомили у прес-службі організації.

"У світлі останніх подій, включаючи неймовірне захоплення прокремлівськими бойовиками автобуса з дітьми-сиротами та знищення військово-транспортного літака з загибеллю всіх військовослужбовців на його борту, Україна негайно потребує військової техніки для захисту своїх людей і території", – йдеться у повідомленні.

СКУ також закликає НАТО і його країни-члени запропонувати Україні військові навчання на її території, щоб продемонструвати тверду прихильність міжнародного співтовариства до недоторканності кордонів України.

“Населення та недостатньо озброєна армія України зазнають все більших атак, – заявив Президент СКУ Євген Чолій. – В інтересах глобального миру і безпеки НАТО та її держави-члени повинні надати Україні військову техніку, необхідну для відсічі постійної агресії Росії, що вперто порушує свої основні міжнародні зобов'язання”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: