fbpx

Свободівські "націоналісти" у змові з Порошенком: заява франківського УКРОПу

Політика 12:37, 20.03, 2019

Де під час візиту Петра Порошенка до Івано-Франківська були "свободівці" та чому не прийшли запитати Президента, хто розкрадає Україну і коли будуть покарані винні? З такими запитаннями під час прямого ефіру у мережі "Фейсбук" звернулися до іванофранківчан депутати міської ради від УКРОПу.

В той час, коли на Вічевому майдані армія і поліція відсторонили патріотів від сцени, де був президент, свободівці, які позиціонують себе як начебто головні націоналісти, заховали «голову в пісок» і навіть не поцікавилися в Порошенка, чому відбувається розкрадання в "Укроборонпромі", заявляють франківські депутати-укропівці.

"По всій країні прокотилась інформація про ганебні розкрадання в "Укроборонпромі". А в Івано-Франківську відновився кучмізм, адже під час візиту гаранта на Вічевий майдан неугодним Порошенкові неможливо було зайти. Виникає запитання, де в цей час були "головні націоналісти" – свободівці?" – каже голова фракції "УКРОП" в Івано-Франківській міській раді Володимир Олійник.

Депутат Сергій Гаєвський нагадав, що саме "свободівці" прийшли до міської ради у вишиванках, під національними прапорами з портретом Бандери, демонструючи начебто готовність захищати національні інтереси. Втім, реакція на візит Порошенка показала протилежне.

"Чому сьогодні не було "Свободи"? Та все просто. Три роки тому спільно з БПП в міській раді вони утворили більшість і дотепер дерибанять міський бюджет. Вони підтримують не національну ідею, а свій бізнесовий інтерес", – заявив депутат Мстислав Тарас.

Укропівці засуджують дії винних в розкраданні в оборонній сфері та вимагають негайного розслідування й покарання ворогів українського народу.

"Хтось воює і вмирає за мирне небо над головою, а хтось заробляє на цій крові. Ми повинні це зупинити", – підсумував депутат Віталій Мерінов.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: