fbpx

"Свободівці" у Франківську протестували проти високих тарифів

Політика 18:35, 03.05, 2015

Протестний марш проти росту тарифів, який відбувся сьогодні вдень, під гаслами "Тарифи ростуть – мовчати не можна" та "Високим тарифам – ні!" організували представники ВО "Свобода".

Колона протестуючих зібралась біля пам’ятника Івану Франку, звідки вирушила на Вічевий майдан, екіпірувавшись гаслами та величезним прапором України. Дорогою люди кричали свої гасла, описали Версії.

"Ми сьогодні повинні показати, що нас сьогодні є багато. Це мирна акція, на якій ми повинні показати, що уряд повинен служити українцям, а не олігархам! Такі акції вже відбулися в різних містах України. Віримо, що така акція покаже: тарифи повинні бути знижені, а уряд повинен чесно говорити українцям, де гроші, котрі йдуть з МВФ, і чому за все повинні платити прості українці", – такими словами розпочав акцію Руслан Марцінків, голова івано-франківської "Свободи".

В соцмережах франківці доволі критично висловилися проти політичної акції протесту, розцінивши це як піар. У Франківську від часу останніх місцевих виборів влада, тобто більшість у міській раді, належить власне свободівцям. 

1

Фото  Ростислав Гудзінський

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: