fbpx

Силовики успішно завершили АТО в Маріуполі

Суспільство 13:44, 13.06, 2014

На міською радою військові підняли український прапор. В полон захоплено 40 сепаратистів.

Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. "Над міською радою Маріуполя вивісили український прапор", – йдеться в його повідомленні.

"Операція почалася о 4:50 ранку. Проходить за планом. Успішно. Усі ключові опорні пункти терористів на цей час взято під контроль. Підбили БРДМ, знищено снайперські точки терористів. Втрати з боку терористів високі. З нашого боку втрат немає – двох бійців поранено. Шкода, що Маріуполь сьогодні розбудили постріли – але місто сталеварів повинно жити і працювати не під керівництвом бандитів", – заявив Аваков.

 

 

Згодом міністр написав, що під час операції затримали 11 бойовиків, а на блокпосту в бік Донецька затримали автомобіль, повністю завантажений озброєнням.

Пізніше командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко у своєму "Фейсбуці" написав, що АТО в Маріуполі успішно завершено.

"Операцію в Маріуполі завершено. Втрат терористів ще не підраховано (багато). Захоплено 40 терористів. У наших (батальйон "Азов") 4 поранених", – заявив він.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: