fbpx

Ситуація на Сході України (карта)

Політика 16:08, 06.07, 2014

За останню добу підрозділи АТО звільнили чотири міста Донецької області - Слов'янськ, Краматорськ, Дружківку та Костянтинівку. Над будівлями міськрад піднято Державний прапор України.

Українські військові взяли під контроль міські виконавчі комітети, міські відділи МВС та СБУ та районний військовий комісаріат у Краматорську, заявив на сьогоднішньому брифінгу в Києві речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, наступальна тактика сил АТО призводить до значних втрат серед бандитських формувань, ускладнює напади на силові структури України та створює психологічний тиск на терористів, що призводить до збройних суперечок між ними, повідомляє ТСН.

1

Також українські штурмовики завдали кілька потужних ударів по танках і артилерійських установках терористів під містечком Ізварино. Після цього атаки російських найманців на кордоні в цьому районі припинились. Бойовики в Луганську обстрілюють житлові квартали, щоб підставити армію. За даними джерел ТСН, терористи влаштовують "показові" обстріли на камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: