fbpx

Тепле ВЕЛО-місто представило перші ескізи розташування велосипедних стійок у Івано-Франківську

Суспільство 15:37, 25.05, 2015

Тепле ВЕЛО-місто запропонувало франківчанам ознайомитись із першими ескізами їхнього бачення дизайну і способів розташування велосипедних стійок у Івано-Франківську.

Фото вони опублікували на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

"Стійки будуть в однаковому темному кольорі, аби не порушувати естетичної гармонії середмістя. Зображення на них будуть виконані методом лазерної вирізки, будь-які наліпки чи інші кольорові нанесення будуть відсутні. Місця ретельно підібрані так, щоб нові стійки були максимально близькі до дестинацій, в які прямують велосипедисти (заклади торгівлі, харчування, музеї, а також паркові зелені зони)", – повідомляється на сторінці Теплого ВЕЛО-міста.

Вони також відзначили, що їхня мета на цей рік  поставити хоча б 100 нових стійок (а оптимально 200). Цей план попередньо погоджений з міською владою, а для його фінансування Тепле ВЕЛО-місто шукає спонсорів, партнерів і меценатів.

Крім того, за ініціативи Теплого ВЕЛО-міста в Івано-Франківську зробили дорожні розмітки. На деяких вулицях з'явились спеціальні велопереїзди. Координатор ініціативи "Тепле ВЕЛО-місто" Віктор Загреба зазначив, що для нашого міста велопереїзд є інновацією. За його словами, велосипедисти мають пріоритет перед водіями, якщо проїжджають по велопереїзді.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: