fbpx

Терористи повернули батальйону "Айдар" тіла 40 загиблих у засідці

Суспільство 09:28, 09.09, 2014

8 вересня, в результаті домовленостей з бойовиками, вдалося забрати тіла близько 40 вбитих айдарівців і десантників.

5 вересня, за годину до наказу про припинення вогню, терористи влаштували засідку і обстріляли групу батальйону "Айдар" і десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ, повідомляє INSIDER 

Тіла загиблих вдалося забрати тільки сьогодні і зараз проводиться упізнання та ідентифікація. На жаль, навряд чи вдасться всіх ідентифікувати, адже військових обстріляли з великокаліберного зброї та артилерії, і до того ж тіла сильно обгоріли і почали розкладатися. Деякі загиблі взагалі розірвані на шматки, розповів кореспондент. 

За свідченнями військових, терористи влаштували засідку, вийшовши на позиції української армії під жовто-блакитними прапорами. Скільки точно загинуло в засідці, невідомо. Зараз проводиться ідентифікація і згодом буде надана офіційна інформація. Однак військові підтверджують, що серед убитих є бійці, які до цього перебували в полоні бойовиків. 

Не виключено, що серед тіл можуть бути військові з інших підрозділів. Можливо, кілька бійців залишилися живі і знаходяться в полоні. 

Військові також повідомляють що тіла загиблих вдалося поміняти на вбитого бойовика ЛНР. Проте офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. 

Також, на думку військових, тіла не повертали, щоб вони почали розкладатися і не було помітно слідів добивання поранених і знущань над ними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: