fbpx

Територіальний центр соціального обслуговування на Рогатинщині потребує реконструкції

Суспільство 13:55, 24.12, 2014

У Рогатинському районі робоча група провела обстеження умов проживання людей похилого віку в територіальному центрі соціального обслуговування, який знаходиться в селі Данильче.

В центрі надаються соціальні послуги громадянам похилого віку та інвалідам, а також хворим особам, які потребують сторонньої допомоги в домашніх умовах та умовах стаціонарного догляду, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Нині в установі проживає 22 осіб, із  них – 8 інвалідів. Комісія встановила, що цих людей забезпечили чотириразовим харчуванням, одягом та взуттям відповідно до сезону. У центрі, як повідомляють у Рогатинській райдержадміністрації, налагоджено цілодобове постачання гарячої води. Пенсіонерам за потребою придбали інвалідні візки, окуляри, милиці та ходунки.

В територіальному центрі також встановили нові меблі для їдальні, відремонтували "кімнату молитви", санвузол, ванну, пральню, кухонні приміщення, провели косметичні ремонти в кімнатах проживання, встановили пандус та двоє вхідних дверей.

Однак, за висновками робочої групи, потребує реконструкції приміщення стаціонарного відділення центру, а саме: заміни даху, електричної проводки, ремонту пічного опалення. Проблеми соціального закладу, запевняють у райдержадміністрації, візьмуть на контроль і сприятимуть їх вирішенню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: