fbpx

Топ-модель з Франківська Анна Заячківська будує успішну кар'єру в Італії

Стиль життя 07:44, 08.04, 2016

Анна Заячківська – "Міс Україна - Світу", топ-модель італійського агентства Next, художник-іконописець. Вона змусила про себе говорити всю Україну, а тепер успішно будує кар'єру моделі в Італії. Які кроки потрібно зробити, щоб потрапити в яскравий світ шоу-бізнесу, як можна отримати роботу-мрію і чи дійсно це робота-мрія?

Відповіді на ці та інші питання Анна Заячківська дала у першому випуску проекту "IF мотивація".

Твої досягнення, якими пишаєшся?

– Найбільше досягнення те, що, ставши "Міс Україною – Світу", я змогла себе далі розвивати не тільки як учасниця конкурсів краси, але й як модель світового рівня. І можу зараз представляти Україну на міжнародній арені з найкращої сторони не тільки краси, але й розуму, інтелекту та показувати, що ми країна, яка розвивається і має право на прекрасне майбутнє.

Люди та життєві ситуації, які вплинули на тебе?

– Нелегке фінансове становище і те, що я не з багатої родини. Воно мене мотивує по житті. Я повинна допомагати своїм рідним, всі мої досягнення завдяки тому, що я маю заради кого старатися. Крім цього, хочу додати двох людей, які повірили у мене як модель. Це фотограф Вадим Клименко, який просто на вулиці зустрів мене і кілька разів зафотографував. Але він постійно говорив "Ти моя міс Вселенна" – і от воно якось так відбилося. І людина, яка крокувала зі мною у підготовці до конкурсу "Міс Україна", і взагалі, як вона мене побачила і допомогла потрапити на конкурс "Міс Світу", це Тетяна Терсенова.

Як ти себе мотивуєш?

– Мотивація у мене   треба! Бо хто ще зможе змінити моє життя і тих людей, що поруч. Я дуже хочу зробити щось корисне не тільки собі і родині, але й на глобальнішому рівні. Тому треба працювати, рухатися, розвиватися.

Якою ти бачиш Україну через 10 років?

  Для мене майбутня Україна   це країна, де можна щасливо жити, вміти радіти кожному прожитому дню. Уміти працювати разом, не заздрити, а справді любити один одного, поважати і шанувати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: