fbpx

"Тренування потребують інтелекту", – основоположник воркауту в Україні Денис Мінін

Спорт 11:07, 02.06, 2015

Ікона вуличного спорту, основоположник воркауту в Україні візьме участь у Спорт Фестивалі "40" в Івано-Франківську і прочитає лекцію для спортсменів-аматорів.

Про це в групі Спорт Фестиваль "40" у Фейсбук повідомили організатори спортивного свята, яке відбудеться у Франківську 20-21 червня. 

"Одна з головних родзинок Спорт Фестивалю "40"  лекції від іменитих спортсменів, тренерів, авторів унікальних методик оздоровлень, котрі досягли неабияких результатів. Ними захоплюються, до їхніх порад прислухаються, вони служать прикладом та джерелом натхнення для мільйонів прихильників активного та здорового способу життя. На Спорт Фестивалі "40" вони ділитимуться безцінною інформацією та власним досвідом", – зацікавили організатори.

Лекції від гуру відбуватимуться на малій сцені в парку Шевченка.

Денис Мінін  ікона вуличного спорту в Україні, основоположник воркауту в Україні. Ще в 11 років Денис захопився кулінарією і створив книгу рецептів, яка лягла в основу його курсу дієтології. З 2004 року почав будувати спортивні майданчики і популяризувати здоровий спосіб життя. Проводить майстер-класи в онлайні, веде лекції про шкоду алкоголю.

В 2010 році рух Street Workout, який він започаткував, нараховував вже близько 50 00 учасників по всій Україні.

Оррганізував у Дніпропетровську перший Міжнародний фестиваль Здорового Способу Життя, а згодом  Чемпіонат світу по Street Workout, в якому брали участь 75 країн.

"Вивчаючи матеріали про відомих спортсменів, я вже тоді, у школі, зрозумів, як важливо бути сильним. Однак тренування сили більшою мірою торкається світу людського духу і області емоцій, ніж напряму м’язів. Саме тому тренування потребують так багато інтелекту і здорового глузду",  вважає Денис Мінін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: