fbpx

Три події від 2 до 92: франківців запрошують в "Музичні обійми"

Культура 17:16, 22.03, 2019

В рамках проекту "Музичні обійми" в Івано-Франківську впродовж наступного тижня відбудуться три події – інтерактивне музичне заняття для дітей від 2 років, другий концерт в "таємній кімнаті" та майстер-клас відомого скрипаля.

Заходи відбудуться у франківському просторі ВДОМА та в Savka-band Studio.

КУРС писав, що у Франківську стартував проект "Музичні обійми". Впродовж місця вже відбулося багато музичних подій в рамках проекту, на яких розповіли про український фолк-рок та культуру спонтанності, провели майстер-клас з губної гармоніки, відвідали студію звукозапису, насолодились неймовірним acoustic indie folk від Аліни Шевченко, відкрили "Музичну кімнату" з перкусійними інструментами у просторі ВДОМА, послухали місцевих виконавців у таємній кімнаті – гурти Atlas Children, physalisovi, Red Eyed Hyena, провели музичне заняття у Центрі для реабілітації дітей з неблагополучних сімей та імпровізували на джем-сейшні. А також відвідали майстер-клас у школі діджеїв S2DIO.

На наступному тижні відбудуться ще три події.

Майстер-клас зі скрипки Олега Янушкевича

Олега Янушкевича знають далеко за межами України  в Австралії, Новій Зеландії, Китаї та інших країнах. В його активі  участь в гурті "Город Неспящих", театральних постановках, спільному проекті з естрадно-цирковою студією Jin Roh, як сесійного музиканта у Олега Винника, в кавербенде Move a Tone. Він відомий як організатор музичних фестивалів і цікавий спікер в різних музичних проектах.

Останні кілька років Олег активно займається розробкою способів гри на електроскрипці з процесором ефектів, дає майстер-класи та записує навчальні відеоролики на YouTube.

Зустріч – 28 березня о 17.00 в Savka-band Studio (вул. Шевченка, 11, Католицька школа-гімназія). Вхід  вільний, але за реєстрацією.

Інтерактивне музичне заняття для найменших, семінар для батьків

Чекають діточок віком від 2 до 5 років на музичне заняття, а батьків  на семінар "Ранній музичний розвиток: для кого і для чого".

Діти матимуть можливість пограти на музичних інструментах, а батьки послухати про методику інтегрованого музичного розвитку. Її презентує авторка Наталія Завісько. Вона є музикознавцем, викладачем ЛМА ім. М. Лисенка, а також методистом Центру музичного розвитку Tempo (м. Львів)

Відбудеться 28 березня о 17.00, Відкритий Простір Вдома, вул. Галицька, 29, 3 поверх (над "Аромакавою")

Потрібна попередня реєстрація.

Другий концерт в "Таємній кімнаті"

Впродовж одного вечора можна почути трьох місцевих виконавців – представників різних музичних напрямків.

Місце проведення концерту стане відоме за добу, а імена  музикантів – безпосередньо перед їхнім виступом.

Локації, на яких відбуваються концерти цієї серії, невеликі та незвичні. Потрапити на концерт можна за попередньою реєстрацією. Про місце проведення кожен відвідувач дізнається через отримане повідомлення.

Концерт – 30 березня о 19.00. 

Більше інформації  на сторінці «Музичні обійми» у Фб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: